Elkészítés: A héjában megfőzött burgonyát megtisztítjuk, áttörjük és összedolgozzuk a többi hozzávalóval. Fél cm vastagságúra kinyújtjuk, és 8-10 cm-es kockákra vágjuk a tésztát. A töltelékhez való hozzávalókat összekeverjük, a tésztákra halmozzuk, és gombócokat formálunk belőle. A gombócokat forrásban lévő sós vízben puhára főzzük. Az apróra felkockázott császárszalonnát 1 evőkanál olajban ropogósra sütjük.
A Knorr Vadas Rafinériát 5 dl hideg vízzel elkeverjük, folytonos keverés közben felforraljuk, és 3 percig főzzük. A lecsöpögtetett gombócokat egy tálba szedjük, tetejüket megszórjuk a ropogós szalonnával, és mellé merítjük a Knorr Vadas Rafinériát.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.