A mandulás-csokoládéshoz a 10 dkg darált kekszet összekeverjük a porcukorral, a mandulaaromával, majd annyi tejet adunk hozzá, hogy nem morzsálódó, nyújtható masszát kapjunk.
Ezután a másik 10 dkg darált kekszet összekeverjük a kakaóporral, majd annyi tejet adunk hozzá, hogy nem morzsálódó, nyújtható masszát kapjunk. Sütőpapíron a kinyújtjuk külön-külön, azonos méretűre mindkét tésztát. A barna tészta lesz az alsó, majd rátesszük a mandulás tésztát és nyújtó fával kicsit összenyomkodjuk.
A tetejére vízgőz felett olvasztott csokoládét öntünk és elsimítjuk.
A csokoládés golyókhoz a hozzávalókat (a kókuszreszelék kivételével) nem morzsálódós masszává gyúrjuk. A masszából golyókat formázunk és kókuszreszelékben meghempergetünk.
A csokoládés dióshoz a 20 dkg darált kekszet összekeverjük a tejjel, a kakaóporral, a darált dióbéllel, és nem morzsolódó masszává gyúrjuk, majd golyókat formázunk belőle. Az étcsokoládét vízgőz felett felolvasztjuk majd a golyókat megforgatjuk benne. A tetejére negyedelt diót teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.