A csirkemellet megmossuk, a hártyás részeit eltávolítjuk és 4 darabra vágjuk, majd két folpack között téglalap alakúra kilapítjuk, a felesleges részeket pedig levágjuk.
A diót illatosra pirítjuk, miután kihűlt ledaráljuk. A maradék nyesedékeket a tejszínnel és a tojásfehérjével pépesítjük, hozzákeverjük a diót, a petrezselymet, sózzuk és borsozzuk.
A kiklopfolt hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, megkenjük a diós keverékkel és a hosszabbik oldal mentén feltekerjük.
Mindegyik tekercset sütőpapírba csomagoljuk úgy, mint egy szaloncukrot és egy hőálló tepsibe helyezzük. Kevés vizet aláöntve 170 °C - on, kb 40 perc alatt megsütjük. Burgonyapürével és dióval megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.