A leveles tésztát kitekerjük, a sütőpapírral együtt, és kb. 2 cm széles csíkokra vágjuk.
A papír segítségével feltekerjük a tésztacsíkokat a fém rolóformákra, majd mindet egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. Az egész tojást villával felverjük, majd hozzáadunk 2 ek vizet, és jól elkeverjük. A rolókat megkenjük a tojással, és 200 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütjük.
A tojásfehérjéket gőz fölött, a porcukorral kemény habbá verjük, habzsákba töltjük, és a kihűlt rolókat megtöltjük.
Az étcsokoládét a vajjal, gőz fölött vagy mikrohullámú sütőben megolvasztjuk, és egy kanál segítségével megkenjük vele a rolók egyik oldalát. Amikor már dermedni kezd a csoki, megszórjuk a durvára vágott dióbéllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.