A mártáshoz felolvasztjuk a vajat, elkeverjük benne a lisztet, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a tejet. Addig főzzük, amíg besűrűsödik, ekkor ráreszeljük a szerecsendiót, megsózzuk, megborsozzuk.
A halfilékről a felesleges nedvességet papírtörlővel felitatjuk.
Kiolajozott tepsibe tesszük, sózzuk, borsozzuk és a halakra tesszük a brokkolit.
Rákanalazzuk a mártást úgy, hogy befedje a karfiolt és halat is.
Megszórjuk reszelt sajttal. Sütőbe tesszük és 200 fokon 40 perc alatt arany barnára sütjük.
Megjegyzés
Szeretjük a Dubarryt sertésből, csirkéből, és halból is. A brokkoli jó választás mellé, de karfiollal is finom. Gluténmentes!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.