A lisztet, a sütő- és a kakaóport elvegyítjük. Az étcsokit apró darabokra törjük. A vajat, a cukrot és a tojásokat habosra keverjük, ezután hozzáadjuk előbb a tejet, majd a lisztes keveréket. Beleforgatjuk a csokoládét és a megtisztított ribizlit is, és a papírkapszlikkal kibélelt muffinformákba adagoljuk. Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 30 percig vagy tűpróbáig sütjük.
A tejszínt felmelegítjük kb. 40 fokosra. A krémhez vízgőz fölött, folyamatos keverés mellett összeolvasztjuk a vajat és a darabokra tördelt csokoládét. Ekkor hozzáadjuk a langyos tejszínt, összekeverjük, majd a hűtőbe tesszük, hogy megszilárduljon. Felhabosítjuk, nyomózsákba kanalazzuk, és a muffinok tetejére nyomjuk. Egy-egy fürt ribizlivel díszítjük a sütiket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.