Az apróra vágott édesköményt, hagymát és fokhagymát kevés vajon megpároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, majd felöntjük egy kevés vízzel. Ízlés szerint sóval, borssal, kevés cukorral, oregánóval, bazsalikommal és rozmaringgal ízesítjük.
Miután a paradicsom kissé megfonnyadt, levet eresztett, hozzáöntük még egy kis paradicsomlevet vagy 1-2 evőkanál paradicsompürét, majd a tejszínt. Néhány percig forraljuk még, majd a lobogó, sós vízben megfőzött spagettival tálaljuk.
Megjegyzés
A recept a www.izutazas.blogspot.hu blogomon is megjelent más receptek mellett.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.