A cukrot folyamatos kevergetés mellett megolvasztjuk egy fazékban, majd amikor karamellizálódott, körbe-körbeforgatjuk a fazékban, aztán hagyjuk kihűlni.
A tojásokat felverjük a többi cukorral, majd lassan hozzáadjuk a lisztet, és ha az csomómentesen elkavarodott, akkor a tejet és a vaníliaaromát is hozzácsorgatjuk.
A folyékony krémet beleöntjük a már megszilárdult karamellre a fazékban.
A fazekat beletesszük egy tepsibe, amibe vizet öntünk, hogy vízgőzben tudjon készre sülni a desszert. Betoljuka forró sütőbe, és kb. 40-50 perc alatt készre sütjük.
Nézd meg videón, hogyan készül az égetett cukorkrém:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.