A sütőt előmelegítjük 175 fokra. Egy kapcsos tortaformát kikenünk kókuszzsírral (vagy vajjal).
A tojásokat kézi mixer segítségével habosra keverjük az eritrittel, a fahéjjal, egy csipet sóval és a citromhéjjal együtt. Hozzáadjuk a sütőporral elvegyített mandulalisztet és a kókuszzsírt, majd habverővel óvatosan összeforgatjuk, hogy ne szálljon el a keveréskor belejuttatott levegő. A masszát a formába töltjük, és elsimítjuk.
Az almát meghámozzuk, és a magház eltávolítása után vékony cikkekre vágjuk. A tészta tetején elrendezzük az almacikkeket, majd kissé lenyomkodjuk, és tetszés szerint megszórjuk durvára aprított mandulával. A tortát az előmelegített sütőben aranybarnára sütjük 35-40 perc alatt. A formában rácsra téve pihentetjük egy rövid ideig, végül kiszedjük, és hagyjuk teljesen kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.