Az eritrithez hozzáadjuk a tojásokat, majd robotgéppel jó habosra keverjük. Állandó keverés mellett, hozzácsorgatjuk az olvasztott, és visszahűtött vajat, hozzáadjuk a citromlevet, a vaníliaaromát és a tejfölt, majd simára keverjük.
A mandulalisztet összekeverjük a liszttel, a szódabikarbónával, egy csipet sóval, és az őrölt fahéjjal, majd szintén állandó keverés mellett, hozzákanalazzuk a keverékhez.
A 18x27 centis tepsit kibéleljük sütőpapírral, egyenletesen belesimítjuk a masszát, majd megszórjuk a tetejét magozott meggyel. (Én meggybefőttel szórtam meg.) Előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepes hőmérsékleten, 30-35 perc alatt készre sütjük. (Én légkeverésnél 160 fokon, 30 percig sütöttem.)
A sütőből kivéve pár percig hűlni hagyjuk a tepsiben, majd a sütőpapírral együtt átemeljük egy rácsra, és egészen kihűtjük, aztán felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.