A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, a fehérjét pedig kemény habbá verjük egy csipet sóval.
A lisztet átszitáljuk, hozzákeverjük a sütőport.
A tojássárgáját a habhoz keverjük, rászórjuk a lisztes keveréket és óvatosan összeforgatjuk. A masszát sütőpapírral kibélelt sütőformába önjük, és ráhalmozzuk a kimagazott meggyet.
Körülbelül 20-25 percig sütjük. Ha kihűlt, felszeleteljük, és porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.