A gluténmentes meggyes piskóta elkészítéséhez egy keverőtálban a tojásokat habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a joghurtot, az étolajat, majd a rizslisztet és a sütőport, majd alaposan csomómentesre összedolgozzuk.
A masszát egy kb. 22x25 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. A lecsepegtetett meggybefőttet megforgatjuk egy kevés rizslisztben, és a piskóta tetejére szórjuk.
Ezután 170 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. A kihűlt sütemény tetejét megszórjuk porcukorral, és már tálalhatjuk is.
Tipp: Még több gluténmentes receptet találsz Kohári Éva oldalán, a Gluténmentes Íz-liken.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.