Az egyszerű grízgaluska leveshez megpucoljuk, majd felkarikázzuk a répákat. A hagymát apró kockákra vágjuk.
A zöldségeket a felhevített olajon megdinszteljük, néhány perc után hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát, és tovább dinszteljük. Felengedjük kb. 1,2 liter vízzel, beledobjuk a leveskockát, lestyánnal fűszerezzük, és 10 percig főzzük.
Közben a tojást villával habosra verjük egy kis tálban 1 csipet sóval, és hozzákeverjük a darát. Kb. 15 percig pihentetjük, majd két evőkanállal galuskákat szaggatunk a forrásban lévő levesbe.
Tovább főzzük kb. 10 percig, amíg agaluskákmeg nem puhulnak. Apróra vágott petrezselyemmelmegszórva forrón kínáljuk a levest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.