A tésztát megfőzzük a zacskón szereplő utasítások szerint, majd leszűrjük.
Az olajat felmelegítük egy serpenyőben, rátesszük a fokhagymát, és amikor aranyszínűvé válik, kivesszük belőle. Ezután beletesszük az olajba a chilit, pár percig pirítjuk, majd rátesszük a tonhalat is. Megszórjuk az apróra vágott petrezselyem felével, sózzuk, és ráöntjük a paradicsomszószt. Pár percet rotyogtatjuk.
Ezután a serpenyőbe öntjük a megfőtt spagettit, ha szükséges tehetünk még hozzá sót. Végül pedig megszórjuk a maradék petrezselyemmel.
Nézd meg videón, milyen egyszerűen készül a Paradicsomos tonhalas spagetti!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.