Feltesszük forrni a tejet. Addig csipetnyi sóval és kevés cukorral keményre verjük tojásfehérjéket. Majd amikor a tej már forrásban van, a felvert tojásfehérjét egy kanállal beleszaggatjuk. Mikor megemelkedik, megfordítjuk, majd egy szűrővel kiszedjük. Ebben a formában főzzük ki az összeset.
Habosra verjük a tojássárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzákeverjük a lisztet és csomómentesre keverjük kevés tejjel. Ha ezzel megvagyunk, a forró tejet teszünk hozzá, aztán habverővel elkeverjük. Ezután összeöntjük és felforraljuk. Ha elkészült, egy tepsibe, vagy egy nekünk tetszőleges tálkákba adagoljuk, a tetejére tetejére pedig habot halmozunk. Miután kihült, tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.