Madártej készítése: a tejet felforraljuk. A tojásfehérjét keményre felverjük pici sóval, majd a forrásban lévő tejbe szaggatjuk kanállal. Mikor megemelkedik megfordítjuk, majd szűrőbe szedjük.
A tojássárgáját habosra keverjük a cukor félékkel. Majd a pudinggal, a liszttel, és kevés tejjel csomómentesre keverjük. Majd sűrítésnél kimerünk a forró tejből, szépen lassan összeöntjük és habverővel elkeverjük majd összeforraljuk. A tűzről levéve hozzákeverjük a zselatint, és a mézet.
A kekszet egy tepsibe sorba lerakjuk egymás mellé, és miután besűrítettük a madártejünket, leöntjük a forró pudinggal a kekszet. Mazsolával megszórjuk gazdagon. A kihűlt madártejkrémet összekeverjük a felvert kemény tejszínhabbal oldott zselatinnal, és szépen ráöntjük elsimítjuk. A tetejére halmozzuk a főzött habot. A hűtőbe tesszük, tálaláskor piskóta tallérral és fahéjjal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.