A tojásfehérjéket a cukorral habbá verjük. A lisztben elkeverjük a sütőport, majd lazán a habhoz forgatjuk. Egy 26 cm-es tortaformát kivajazunk és lisztezünk, aztán a masszát belesimítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Ha kihűlt két lapba vágjuk. A krémhez a tojássárgákat csomómentesre kikeverjük a vaníliás cukorral, a liszttel és a kevés tejjel, majd a többi tejet is hozzáadva sűrű krémmé főzzük.
Ha langyosra hűlt hozzáadjuk a margarint, porcukrot és alaposan kihabosítjuk a krémet. A lapokat megtöltjük a krémmel, majd a keményre vert habtejszínnel és olvasztott csokival díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.