Elkészítés: A tésztához a lisztet zsiradékban elmorzsoljuk, és a többi anyagot hozzáadva a tésztát jól meggyúrjuk. 6 egyenlő részre osztjuk, és a tepsi hátán vagy sütőlemezen 6 négyszögű lapot sütünk. Míg sül, a tölteléket elkészítjük.
A cukrot világosbarnára megpirítjuk, 1/2 dl vízzel és 2 dl tejjel feloldjuk. A lisztet a többi tejjel elkeverjük, és a karamellhez öntve sűrűre főzzük, majd langyosra hűtjük, hozzáadjuk darabokban a vajat, a vaníliás cukrot, és addig keverjük, míg teljesen kihűl. A lapok szélet egyenesre, egyformára vágjuk, és krémmel megtöltjük, a tetejét is azzal vonjuk be, s a levágott szélek morzsájával szórjuk meg. Másnap fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.