A burgonyát héjában, fűszeres (só, egész fekete bors, egész babérlevél) lében, a tojást pedig sós vízben megfőzzük. A meghámozott burgonyát és tojást karikára vágjuk.
Kizsírozott, zsemlemorzsával megszórt tepsibe rétegezzük a burgonyát, a tojást, a karikára darabolt vastagkolbászt, a vékonykolbászt és a kockázott füstölt sonkát.
A tetejét fűszeres (só, őrölt fehér bors, őrölt fűszerkömény) tejföllel lekenjük, majd díszítésként csabai kolbászt, gyulai kolbászt és füstölt szalonnát helyezünk rá. Előmelegített sütőben kb. 180 fokon addig sütjük, amíg a teteje meg nem pirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.