A sütőt előmelegítjük 200 °C - ra. Egy 18 cm-es kapcsos tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral, az oldalát pedig kivajazzuk és behintjük liszttel.
A vizet a sóval felforraljuk, hozzáadjuk a vajat, majd amikor a vaj elolvadt hozzáadjuk a lisztet és addig kavargatjuk, amíg a massza el nem válik az edény oldalától (kb 2-3 perc).
Ezután kissé lehűtjük és a meleg masszához egyesével hozzáadjuk a tojásokat és robotgéppel összedolgozzuk.
A masszát nyomózsákba töltjük, majd fél cm-es távolságra, körkörös csíkokat húzunk a forma aljába, majd betesszük a sütőbe.
10 perc után lejjebb vesszük a hőfokot 175 °C - ra és kb 25-30 percig sütjük.
Az epret megmossuk, feldaraboljuk, egy serpenyőbe tesszük és szószos állagúra főzzük. A cukrot karamellizáljuk, majd hozzákeverjük a vajat és összeforgatjuk a mandulával.
Sütőpapírra kenjük és ha megszilárdult, apróbb darabokra törjük. A tejszínt felverjük, összeforgatjuk az eperszósszal, majd a kihűlt tészta tetejére simítjuk. A félbevágott eperszemekkel díszítjük és megszórjuk a mandula krokanttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.