A tésztához egy lábosba öntünk 1,5 dl vizet, és beletesszük a vajat. Felforraljuk, majd gyors mozdulatokkal hozzákeverjük a lisztet.
A simára kevert tésztát 5 percig hagyjuk hűlni, majd egyenként hozzádolgozzuk a tojásokat. Akkor jó, ha fényes a felülete.
Sütőpapírral bélelt tepsibe 8 db kis kupacot halmozunk belőle. 220 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük, majd mindet megfordítjuk, és további 5 percig sütjük. Sütőrácsra téve hagyjuk kihűlni őket.
A tejet sűrűre főzzük a pudingporral és a cukorral. Hagyjuk kihűlni, majd óvatosan hozzáforgatjuk a kemény habbá vert tejszínt. A megtisztított epret apró kockákra szeljük. A tészták felső harmadát levágjuk, az alsó részükbe kanalazunk a tejszínes krémből, a gyümölcsöt elosztjuk rajtuk, majd visszahelyezzük a kalapjukat. A süteményeket néhány órán keresztül pihentetjük. A tetejüket kevés porcukorral meghintjük, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.