Az epret a citromlevével aprítógépben leturmixoljuk, közben a kölest háromszoros vízben fedő alatt „szottyos” puhára főzzük, kicsit hűlni hagyjuk.
A kölest aprítógépbe tesszük, a fruktózt, a vaníliát és a sót hozzáadjuk, és hosszan krémesre turmixoljuk az eperrel együtt.
Az agar agart fél deci vízzel főzzük, hosszan kavargatjuk, majd az aprítóba öntjük és együtt tovább turmixoljuk az epres résszel.
A felsorolt alapanyagokat egy nagy keverőtálban összemorzsoljuk, majd egy tapadásmentes tortaformába simítjuk, és előmelegített sütőben 170 fokon 12-15 perc alatt megsütjük. Hűlni hagyjuk, majd mehet rá a krém. A tortánkat 1 éjszakára a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.