Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kevés cukorral és sóval kemény habbá verjük, a sárgáját a cukorral, a kakaóporral és az olajjal jól kikeverjük géppel, majd mehet bele a tejföl, a fehérjehab és a beleszitált liszt a sütőporral.
Egy nagyobb kapcsos formát előveszünk, sütőpapírral kibéleljük, a tésztát belekanalazzuk (egy picit sűrűbb, mint a piskóta), és előmelegített 180 fokos sütőben 10 percet elősütjük.
Ez idő alatt elkészítjük a krémet. A mascarponét a tejföllel, a cukrokkal, a narancshéjjal és a pudingporral géppel jól kikeverjük, az elősütött tésztára kanalazzuk, elsimítjuk, és negyedekbe vágott eperszemekkel telerakjuk a tetejét. Visszatoljuk a sütőbe, és készre sütjük (ha szélén egy picit megbarnul a krém, akkor jó).
Várunk vele a teljes kihűlésig azután szeleteljük. Porcukorral is megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.