A tojások fehérjét felverjük a sóval, majd hozzáadjuk a cukrot, és kemény habbá verjük. A tojások sárgáját elkeverjük az olajjal, a habhoz adjuk, elkeverjük vele, és kanalanként óvatosan beleadagoljuk a szódabikarbónás lisztet.
A masszát egy kivajazott és -lisztezett (vagy sütőpapírral bélelt) 26 cm-es tortaformába simítjuk, majd 180 fokora előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük (kb. 30 perc). A kész piskótát kihűtjük.
A krémhez a friss gyümölcsöket botmixerrel összetörjük. A mascarponét a két fajta cukorral összekeverjük, és az összeturmixolt gyümölcshöz adjuk.
A tejszínt kemény habbá verjük, és óvatosan az epres krémbe dolgozzuk. A zselatint pici vízben csomómentesre keverjük, majd a mikróban feloldjuk, kicsit lehűtjük, és a kész krémhez adjuk.
A kihűlt piskótát háromfelé vágjuk, és a krémmel megkenjük a lapokat. Annyit hagyunk belőle, hogy a tetejére és az oldalára is maradjon.
A felvert tejszínhabot habzsákba töltjük, és ízlés szerint díszítjük vele a torta szélét és az oldalát. A tetejét friss gyümölcsökkel díszítjük. A tortazselét a csomagoláson megadott utasítás szerint elkészítjük, kicsit hagyjuk kihűlni, majd a tortánk tetejére öntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.