A tésztához az összemorzsolt kekszet összekeverjük a darált mandulával, a vajjal és a xilittel, és egy sütőpapírral bélelt tortaforma aljába nyomkodjuk.
A krémhez a mascarponét kikeverjük a xilittel, az édesítővel, a cukormentes vaníliás pudingporral, a tejporral és a tejföllel, végül egyenként hozzáadjuk a tojásokat, és belekaparjuk egy vaníliarúd belsejét. A masszát ezután homogénné keverjük.
A krémet a kekszes alapra simítjuk, és 150 fokon 80-90 percig sütjük vízfürdőben. A formában hagyjuk kihűlni.
A díszítéshez 7 dkg gyümölcskeveréket felfőzzük a xilittel. Levesszük a tűzről, és még melegen hozzákeverjük az étkezési zselatint.
A kihűlt torta tetejére kenjük a kihűlt gyümölcsszószt, majd elrendezzük rajta a maradék gyümölcsöt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.