A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan belekeverjük a piskóta többi alapanyagát. Szilikon formában 180 fokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük, tűpróbával ellenőrizzük.
A zselatint egy kis langyos kókusztejszínben feloldjuk, majd az édesítővel együtt összeturmixoljuk. Ha kihűlt a piskóta, kettévágjuk, beleöntjük a kókusztejszínt, majd rácsorgatjuk a megolvasztott csoki felét.
Ráhelyezzük a piskóta tetejét, majd arra is teszünk a csokiból. Hűtőbe tesszük kb. 6-7 órára vagy egy éjszakára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.