2 dl vizet felforralunk, majd ráöntjük rá a kuszkuszra és hagyjuk állni 15 percig. Közben a túrót, a tojás sárgáját, a tejfölt, a citrom levét és héját, valamint az eritritet kikeverjük, majd az elkészült kuszkuszt is hozzáadjuk.
A tojásfehérjét, csipetnyi sóval, verjük kemény habbá, és óvatosan keverjük bele a masszába. Egy kivajazott tortaformába öntjük, majd rászórjuk a fahéjas meggyet.
180 fokra előmelegített sütőben, 35 perc alatt készül el. Tálalhatjuk porcukorral meghintve, de egy gombóc vanília fagylalt társaságában is remek csemege.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.