Egy lábasban felforraljuk az erdei gyümölcsöt a mézzel, majd félretesszük és kihűtjük, majd leszűrjük.
A palacsintatészta hozzávalóit egy műanyag edényben csomómentesre keverjük. A palacsintasütőt olvasztott vajjal kikenjük, és kis adagokat merünk a felforrósított sütő közepére, és a palacsinták mindkét oldalát barnára sütjük.
Közben a habtejszínt félkemény habbá verjük. Egy másik tálban kikeverjük a mascarponét a porcukorral, a reszelt citromhéjjal és egy kevés vaníliaaromával. Ezután beleforgatjuk a felvert habot.
Egy palacsintát megkenünk a mascarponés krémmel, meglocsoljuk a leszűrt gyümölcs levével, és teszünk rá néhány szem gyümölcsöt. Befedjük egy következő palacsintával, és ugyanígy rétegezve teszünk rá még három réteget. A tetejét meglocsoljuk a gyümölcslével, megszórjuk gyümölccsel és porcukorral.
Megjegyzés
Azért ajánlom ezt a receptet, mert könnyen elkészíthető bárki számára, mégis a kinézete miatt elegáns, éttermi hatást érhetünk el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.