Előző este a húst ujjnyi csíkokra vágjuk, összeforgatjuk a mustárral, borssal, a babérral, az olajjal, valamint a borral. Zárható dobozban egy éjszakán át a hűtőben pácoljuk.
Másnap egy öblösebb teflon serpenyőben felforrósítjuk az olajat. Hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát, fehérrépát, a vöröshagymát, sózzuk és borsozzuk, majd együtt dinszteljük pár percig.
Beledobjuk a pácolt húst, majd kevés vízzel felöntve, lefedve, takarék lángon puhára pároljuk kb. 10 perc alatt.
A tejfölből és a lisztből pici vízzel (attól függ, mennyi mártást szeretnénk) habarást készítünk, az ételt behabarjuk. Mustárral, cukorral és ízlés szerint citromlével kellemesen pikánsra ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.