A zöldséges csirkeragu elkészítéséhez egy fazékban felforrósítjuk az olajat. Megpirítjuk benne a megtisztított csirkecombokat, majd hozzáadjuk a megtisztított, felaprított hagymát, az átnyomott fokhagymát és a felkarikázott sárgarépát.
Egy lábasba öntjük a darabolt paradicsomot és 4,5 dl forró vizet. Megsózzuk, megborsozzuk, majd felforraljuk, majd kis lángon kb. 45 percig főzzük.
Ezután hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott krumplit, és továbi 15 percig főzzük. Végül beletesszük a borsót, majd további 5 perc alatt készre főzzük.
Petrezselyemmel megszórva tálaljuk. Rizsköret illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.