2 evőkanál olajon az apróra vágott szalonnát kisütjük. Rátesszük az apróra vágott hagymát és aranysárgára pirítjuk. Lehúzva a tűzről hozzáadjuk a pirospaprikát, 1-2 evőkanál vizet és a fokhagymát, összeforraljuk. Rárakjuk a húst, a zöldpaprikát, a paradicsomot, borsot és sót. Átpirítjuk, esetleg kevés levet enged. Lassan főzzük 30 percen át, ha kell, kevés vízzel hígítjuk.
A gombát megtisztítjuk, megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk. Hozzáadjuk a csirkéhez és 10 percig főzzük.
A paprikás csirkéhez adjuk, majd tovább pároljuk.
Amikor a hús és a gomba puha, tejfölös habarást készítünk lisztből, tejfölből és egy pici vízből, majd ezzel felöntjük. Összeforraljuk és tálalhatjuk. Köretként galuskát, főtt tésztát vagy párolt rizst kínáljunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.