Meghámozzuk a birsalmát, kivágjuk a magházát, felkockázzuk, és egy lábosba tesszük. Rálocsoljuk a citrom levét, hozzáadjuk a cukrot, és felöntjük vízzel. Félig megfőzzük, majd kivesszük a lábosból.
Hozzáadunk a vízhez egy kevés sót, és puhára főzzük benne a feldarabolt csirkehúst.
Felforrósítjuk a vajat a mézzel együtt, és megpirítjuk rajta a csirkét és a birsalmát. Sóval, borssal, fahéjjal és a lereszelt gyömbérrel ízesítjük.
Megfőzzük a rizst, és összekeverjük a hússal a birsalmával. Hozzáadunk egy kevés kurkumát, felöntjük a tejszínnel, és összemelegítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.