A csirkemellet és a paradicsomot kockázzuk fel, a vö- röshagymát vágjuk apróra, és szeleteljük föl az olívabogyót.
Fél evőkanál olajjal elkészítjük a párolt rizst. Míg a rizs puhul, fölhevített olívaolajon megpirítjuk a felkockázott húst és a vöröshagymát. Hozzáadjuk az olívabogyót és a paradicsomot, majd zúzott fokhagymával, sóval, borssal és a citromlével ízesítjük.
Fedő alatt, lassú tűzön készre pároljuk. A ragut melegen tálaljuk a párolt rizzsel.
Recept és fotó: GI-diéta – Optimális fogyás cukorbetegeknek és fogyni vágyóknak, Spirngmed Kiadó Kft.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.