A liszthez hozzáadjuk a cukrot, a sót, a fahéjat és a szódabikarbónát, és szárazon összekeverjük. Hozzáadjuk a felkockázott, hideg vajat, a tojássárgáját és a hideg tejet. Gyorsan összegyúrjuk a tésztát, majd kb. 1 órára (esetleg egy éjszakára) a hűtőbe tesszük.
A lehűtött tésztából diónyi golyókat formázunk, és egyenként meghempergetjük a fahéjjal elkevert barna cukorban.
Sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk kicsit távolabb egymástól, majd 160-170 fokra előmelegített sütőben, kb. 10-12 perc alatt készre sütjük. A tepsin hagyjuk kihűlni.
Megjegyzés
Eegyszerű aprósüti, fémdobozban pár napig eltartható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.