A liszthez hozzáadjuk a cukrot, a sót, a fahéjat és a szódabikarbónát, és szárazon összekeverjük. Hozzáadjuk a felkockázott, hideg vajat, a tojássárgáját és a hideg tejet. Gyorsan összegyúrjuk a tésztát, majd kb. 1 órára (esetleg egy éjszakára) a hűtőbe tesszük.
A lehűtött tésztából diónyi golyókat formázunk, és egyenként meghempergetjük a fahéjjal elkevert barna cukorban.
Sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk kicsit távolabb egymástól, majd 160-170 fokra előmelegített sütőben, kb. 10-12 perc alatt készre sütjük. A tepsin hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.