Az omlós tésztát kinyújtjuk, majd 8 cm-es köröket kiszaggatunk belőle, és mindet piteformákba simítjuk úgy, hogy peremük is legyen.
A töltelékhez habosra keverjük a vajat a cukorral, a citromok lereszelt héjával és a mandulaaromával. Egyesével hozzáadjuk a tojásokat. Az őrölt mandulát is hozzáadjuk, majd a krémalapba szitáljuk a lisztet.
A citromkrém hozzávalóit vízgőz fölött, kevergetve 12 perc alatt sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni.
1-1 evőkanál citromkrémet simítunk a tortácskákba, majd a citromos mandulakrémet rákanalazzuk. A tetejüket mandulapehellyel meghintjük, és 200 fokos sütőben 15–20 percig sütjük. Hagyjuk kissé kihűlni, majd porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.