A hagymát meghámozzuk, finomra aprítjuk. A káposzta külső leveleit eltávolítjuk, a torzsáját kivágjuk, a többit felcsíkozzuk.
Egy lábasban felforrósítjuk az olajat, majd megfonnyasszuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a káposztát, és kissé megpirítjuk. Felöntjük a borral és egy kevés vízzel, majd sózzuk, borsozzuk , és hozzáadjuk a babérlevelet. Felforraljuk, majd mérsékeljük a hőt. Fedő alatt, közepes lángon, néhányszor megkeverve majdnem puhára pároljuk. Ha szükséges, pótoljuk az elpárolgott folyadékot.
Közben a virslit vastagabb vágjuk karikákra, és elrendezzük a káposztán. Az egészet kb. 10 percig főzzük még. Ne legyen túl puha, akkor jó, ha a káposzta és a virsli is roppanós marad. Friss kenyérrel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.