A levest felforraljuk (vagy a másfél liter vízben a húsleveskockát feloldjuk, és körömnyi babérlevéllel meg csipetnyi köményporral fűszerezzük), majd a tortellinit beledobva puhára főzzük. Amikor a tészta már puhulni kezd, a megtisztított, felszeletelt gombát is beletesszük, és öt percig forraljuk. Közben a sárga- és fehérrépát megtisztítjuk, hajszálvékony laskára vágjuk vagy legyaluljuk. A kész levesbe öntjük, és még egy-két percig főzzük, hogy a répa ropogós maradjon. Csipetnyi őrölt borssal ízesítjük. A tányéron a lecsipkedett petrezselyemlevelekkel meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.