A tojásfehérjékből kemény habot verünk. A tojássárgákat kikeverjük az édesítővel és a sóval, majd hozzáadjuk a kakaóport, a lisztet és a sütőport, majd a végén óvatosan belekeverjük a habot. A masszát egy 23 cm átmérőjű, sütőpíprral bélelt tortakarikában simítjuk, és 160 fokon kb. 30 percig sütjük. Ha kihűlt, kettévágjuk és megtöltjük a krémmel.
4 dl kókusztejszínt 2 ek édesítővel kemény habbá verünk, hozzáadjuk a rumaromát, a vaníliát, a citromlevet és 1 ek útifűmaghéjat.
A krém felét rákenjük a félbevágott tortalapra, szorosan kirakjuk meggyel, majd rákenjük a krém másik felét, és erre jön a másik tortalap.
Felverjük a maradék tejszínt a maradék édesítővel, ezt is ízesítjük vaníliával, rumaromával és citromlével, hozzáadunk 1-2 ek útifűmaghéjat, és kívülről bevonjuk vele a torta tetejét és oldalát. Csokoládéval és meggyel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.