A tejet a fahéjrúddal felforraljuk. Lefedjük 20 percre, közben hideg vízbe áztatjuk a zselatint. Kivesszük a fahéjrudat, és a tejbe teszük a porcukrot és a tojássárgáját. Kis lángon kevergetve sűrűre főzzük, majd feloldjuk benne a kinyomkodott zselatint, végül hagyjuk kihűlni.
Kemény habbá verjük a tejszínt, hozzáforgatjuk a krémhez, majd a masszát kupolaformákba töltjük. A hűtőbe tesszük 2-3 órára, majd a mélyhűtőbe 20 percre.
Az öntethez a kávét a cukorral 3 percig forraljuk, majd hozzáadjuk a rumot. A kupolákat tányérokra borítjuk, melléöntjük a kávés öntetet, és fűszeres keksszelkínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.