A hozzávalókat rugalmas kenyértésztává gyúrva, olajjal megkenve egy órára félretesszük pihenni.
Ha megkelt, lisztezett deszkán, lisztbe mártott kézzel télalap alakúra formáljuk -de lehet kerek, ovális,vagy amilyenre szeretnénk - , majd megpakoljuk az ízlés szerinti feltétekkel. Az itt látható egyik változat friss oreganóval, újhagymával, fokhagymával, paradicsommal, fekete olajbogyóval, pritamin paprikával és mozzarellával készült, de lehet a mediterrán ízeket fokozni bazsalikommal, rozmaringgal vagy kakukkfűvel.
Megjegyzés
A hagyományos olasz foccacia duci, de inkább laposabb kenyérlepény, aminek a tetejére ízlés szerinti fűszereket: fokhagymát, hagymát, oregánót, kakukkfüvet, rozmaringot, durva tengeri sót, illetve olivabogyót, kapribogyót szórhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.