A csirkecombot megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk a fűszersóval és a rozmaringgal, majd 1 órát állni hagyjuk.
A tepsit kikenjük a zsírral, és belerakjuk a combokat. A tepsi aljára öntjük a vizet. Alufóliával lefedve, 220 fokra előmelegített sütőben 35 percig sütjük.
Az étolajat elkeverjük a pirospaprikával. A tepsit kivesszük a sütőből, és a combokat megkenjük a paprikás olajjal.
Ezután alufólia nélkül addig sütjük, amíg szép színt kap a csirke (kb 10-15 perc). Serpenyőben sült burgonyával és házi savanyúsággal tálaljuk.
Megjegyzés
A mai ebéd egyike: nagyon finom, omlós csirkesült.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.