A húst ujjnyi vastagon felszeleteljük. Vékonyra klopfoljuk, majd mindkét oldalukat besózzuk. Ezután fordított sorrendben bepanírozzuk a hússzeleteket: előszört a morzsába forgatjuk, majd a felvert tojásba, végül a lisztbe.
Serpenyőben bő, forró olajban hirtelen kisütjük, majd tepsibe fektetjük őket.
A vöröshagymát karikákra szeleteljük, és a húsokra tesszük.
A vizet, a ketchupot és a mustárt edényben összekeverjük, hozzáadjuk az ételízesítőt és a margarint, lassan gyöngyözésig hevítjük, majd a húsokra öntjük.
Alufóliával lefedjük a tepsit, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt készre sütjük a húsokat. Krumplipürével tálaljuk.
Megjegyzés
Különleges rántott hús recept, amit mindenképpen érdemes kipróbálni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.