A csokit gőz fölött - vagy mikróban - megolvasztjuk, hozzáadjuk a kakaóport, a cukrot, a csipet sót, és a 2 tojássárgáját, és végül a felaprított földimogyorót. Jól elkeverjük. A 2 tojásfehérjét kemény habbá verjük egy elektromos habverő segítségével.
A csokis keverékhez adjuk a felvert hab 1/3-ad részét és durván összekeverjük, nem baj ha összetörik a hab. Az így keletkezett masszába a maradék 2/3-ad rész felvert tojásfehérjét óvatosan beleforgatjuk, fellazítva ezzel a csokis masszát -most azonban vigyázzunk ne törtjük össze a habot, akkor jó, ha levegős marad!
Sütőpapírral bélelt tepsire, egy kanál segítségével halmokat rakunk, egymástól nagyobb távolságra, és előmelegített 180-190 fokos sütőben 10-12 percig sütjük. Akkor jó, amikor már kezd barnulni a széle de a közepét még folyósnak látjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.