A Magas-Tátra szelet elkészítéséhez a vizet felforraljuk, a vajat vagy a margarint belekeverjük, tűzön a lisztet belefőzzük. Langyosra hűtjük, majd egyenként belekeverjük a tojásokat. A tésztát kikeverjük, majd felfelezzük.
Mindkét tésztát vízbe mártott kanállal, zsírral kikent magas szélű tepsibe tesszük és 180 fokon egyenként megsütjük. A tészta hólyagosra sül, mint a kis dombok.
A töltelékhez a tejet felforraljuk a pudingporral, beletesszük a csokit, a mézet és a vajat vagy margarint.
Az egyik tésztát a tepsiben hagyjuk, majd rátesszük a langyosra hűlt csokis tölteléket.
Elkészítjük a habot. Tejjel a tejszínhabpótló port felverjük. A zselatint vízben felforraljuk, hozzáöntjük a tejszínhez és a habfixálót is, majd robotgéppel
felverjük. A kész habot a puding tetejére tesszük és a második lappal beborítjuk, és óvatosan megnyomkodjuk,
Az étcsokoládét gőz fölött vagy a mikróban felolvasztjuk, hozzákeverjük az olajat, majd a süti tetejét csokiöntettel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.