Áttörjük a túrót, belekeverjük a búzadarát , a tojást, kevés sót, majd egy órát pihentetjük a masszát.
Fazékban felteszünk 4 liter vizet forrni kevés sóval.
Nedves kézzel kis gombócokat formálunk a masszából, beletesszük forrásban lévő vízbe, és mérsékelt tűzön 10 percig főzzük, míg fel nem jönnek a víz felszínére.
Szűrőkanállal kiszedjük, és jól lecsepegtetjük.
Széttörjük a csokit. Kis lábosban, forró gőz fölött addig keverjük margarinnal, amíg folyékonnyá válik.
Meglocsoljuk vele a gombócokat, végül megszórjuk kókuszreszelékkel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.