Áttörjük a túrót, belekeverjük a búzadarát , a tojást, kevés sót, majd egy órát pihentetjük a masszát.
Fazékban felteszünk 4 liter vizet forrni kevés sóval.
Nedves kézzel kis gombócokat formálunk a masszából, beletesszük forrásban lévő vízbe, és mérsékelt tűzön 10 percig főzzük, míg fel nem jönnek a víz felszínére.
Szűrőkanállal kiszedjük, és jól lecsepegtetjük.
Széttörjük a csokit. Kis lábosban, forró gőz fölött addig keverjük margarinnal, amíg folyékonnyá válik.
Meglocsoljuk vele a gombócokat, végül megszórjuk kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.