Megmossuk és megszárítjuk a húst és a zöldségeket. A csirkemelleket megsózzuk, ésbekenjük a fűszerkeverékkel. A krumplités spárgát 2-3 centis darabokra, a hagymátés a citromot cikkelyekre, a fokhagymát apróra vágjuk. A petrezselyem leveleit letépkedjük.
Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolaj felét. Közepes lángon, néha megkeverve aranybarnára sütjük a krumplikat (kb.10-12 perc), majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Amíg a krumplik sülnek, egy keverőtálban összekeverjüka fokhagymát, a majonézt, a mustárt, ízlés szerint a citromlevet, majd sózzuk, borsozzuk.
A krumplihoz adjuk a hagymát és a spárgát,és további 5-6 percig sütjük. Ha kész, félretesszük, és melegen tartjuk.
Egy serpenyőben felmelegítjük a maradék olíva olajat. Ha forró,beletesszük a csirkemelleket, és közepes lángon, mindkét oldalát 3-4 percig sütjük.
A zöldségeket egy tányérra halmozzuk, és ráhelyezzük a csirke steaket, majd megszórjuk petrezselyemmel. A mártást mellé kínáljuk.
(A recept alapanyagai már nem biztos hogy rendelhetőek, az aktuális recepteket megtalálod a chefbag.hu oldalon!)
Megjegyzés
Figyelem! A fűszerek adagjai relatív mértékűek, mennyiségük ízlés szerint csökkenthető, növelhető. Az elkészítési idő a gyakorlottság függvényében változhat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.