Elkészítés: A húst bekenem mustárral, sózom, borsozom, megszórom az aprított fokhagymával, locsolok rá olívaolajat, és beteszem a hűtőbe 1 napra.
Másnap egy serpenyőben a felkockázott szalonnát megpirítom, a felszeletelt újhagymát megdinsztelem, ráteszem a húsokat, és mindkét oldalán megsütöm, majd öntök rá kevés vizetm és lefedve párolom. Végül ráteszem a gombaszeleteket, fűszerezem, locsolok rá vörösbort és főzőtejszínt.
Hozzálátok a szószok elkészítéséhez: a zöldségeket feldarabolom, s 3 dl vízben a fűszerekkel megfőzöm, majd hozzáöntök egy kevés citromlevet. Serpenyőben kevés cukrot karamelizálok, beleteszem a zöldségeket, egy kevés liszt hozzáadásával pár percig főzöm. Végül a mártást mustárral és tejföllel összeturmixolom.
A tököt kockára vágom, olajjal meglocsolom, a sütőben megsütöm. Majd kevés vízbe teszem, fűszerezem, adok hozzá főzőtejszínt és tökmagolajat, összeforralom, botmixerrel pürésítem.
A megpucolt krumplit sós vízben megfőzöm, összetöröm, vajjal és aprított fokhagymával kikeverem.
A párolt gombás húst a kétféle pürével és a vadas mártással tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.