A lisztet a tojással, tejjel, szódavízzel kikeverjük. Csipetnyi sóval ízesítjük és 30 percig állni hagyjuk. Közben megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt csiperkegombát. Sóval, borssal ízesítjük. Ha félig megpárolódott, hozzáadjuk a fél pohár vízben elkevert paradicsompürét. A gombára öntjük, babérlevéllel ízesítjük és fedő alatt megpároljuk. A tésztából a szokásos módon, kevés, megforrósított olajon palacsintákat sütünk. Megkenjük a paradicsomos gombával és kiolajozott tűzálló tálban egymás tetejére helyezzük. Forró sütőben 8-10 perc alatt összemelegítjük. Megszórjuk a reszelt sajttal és még 2 percre visszatoljuk a sütőbe. Tortaszerűen szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.