A gombát letisztogatjuk és felszeleteljük. A megtisztított hagymát csíkokra metéljük. Serpenyőben felhevítjük a vajat, majd hozzáadjuk a gombát a hagymával együtt, és kevergetve enyhén megpirítjuk kb. 5 perc alatt. Megsózzuk, megborsozzuk, és levesszük a tűzről.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A leveles tésztát kigöngyöljük, és kibélelünk vele egy vajjal kikent szögletes piteformát. Leterítjük sütőpapírral, nehezéknek szárazborsót vagy -babot szórunk rá, és a sütő alsó részében, alsó melegítéssel sütjük 15 percig.
Közben a felvert tojásokat elkeverjük a tejszínnel. A nehezéket a sütőpapírral együtt kiemeljük a formából. A hagymás gombát elosztjuk a tésztán, majd rámerjük a tojásos keveréket és megszórjuk az aprított kakukkfűvel. Változatlan hőfokon készre sütjük kb. 35 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.