Az alaplevet lassú tűzön felforraljuk. Hozzáöntjük a tejet, és ismét felforraljuk. Lejjebb vesszük a lángot, és folyamatosan kevergetve beleszórjuk a kukoricadarát. Kis lángon, kevergetve puhára főzzük.
A polentát levesszük a tűzről, belekeverjük a vajat és a parmezánt. Megsózzuk és borsozzuk, ízlés szerint.
A megszilárdult polentát felkockázzuk.
Serpenyőben felforrósítunk egy evőkanál olajat, és megpirítjuk a polentaszeletek mindkét oldalát. Kivesszük, és melegen tartjuk.
A gombafejeket megtisztítjuk, majd kevés olajjal megöntözve meggrillezzük.
A ricottát a polentára és a gombára morzsoljuk, meghintjük sóval, borssal. Rukolával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.